Fiona, fiona, lilla fiona

Usch vet inte vad jag ska ta mig till med lillan! :( Allt är motigt med henne just nu *munnen krånglar *lagserien är inställd för Vartoftas del *jag har tappat all inspiration & motivation

  • Har vart problem med hennes mun förut så att vi har fått åka ner till Ylva Rubin och åtgärda det. Verkar vara dags igen nu eftersom att hon har bärjat krångla så stackarn. Denna åtgärdning går på runt 2000 kr plus resa ner till ja nästan Falkenberg. Jag har precis dessa två tusen men dom va tänkta till ett Ullaredsbesök egentligen... Har inprincip inte köpt något till mig själv sen i december och ja de börjar bli tunnt med kläder nu! Men ja jag får väl helt enkelt leva jäkligt snålt ett bra tag till, hennes välbefinnande går ju före mina behov!
  • Fick ett mail häromdagen där det stod att Vartota har dragit tillbaka sin laganmälan pga att de va för få som kunde på tävingstillfällena. Blir faktiskt lite förbannad... Vi fick reda på tävlingsdatumena två dagar före sista anmälningsdagen för första tävlingen. Men hallå det var redan april och många av sommarens lite större planer är redan inbokade... Som en tävling har dom lagt på en Falsterbodag, hmm... Så mja de går att starta på lagtävlingarna än då fast invidiuellt då vid mån av plats, dom platserna brukar vara fem stycken. Det finns ju såklart andra tävlingar att starta men anmälningsavgifterna dit är 2-3 gånger dyrare...
  • Allt detta har gjort att jag har förlorat all inspiration & motivation, för tillfället känner jag inprincip varför köra när vi inte akn tävla?! Tävlingen har vart en stor mortot faktiskt. Men de är ju inte fionas fel att det blev inställt så hon ska ju motioneras som vanligt men som sagt NOLL MOTIVATION eller INSPIRATION!!! HELP???!!!!

big heart

Kommentarer
Postat av: fridan

usch vad trist med munnen och att de ställt in! vet hur det är när motivationen sviktar. försök bara tänka på att ha kul med henne ett tag så borde motivationen komma tillbaka!! :)

2010-05-07 @ 10:18:36
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: warnmark -häst&fotoblogg i ett!

Sv; Tack så jättemycket för dina fina ord, betyder otroligt mycket :)

2010-05-07 @ 17:06:24
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -häst&fotoblogg i ett!

Sv; Haha ja precis. Har ex antal vänner som tittar snett på de som har lite billigare saker. Men det går ju oftast bättre för dom med billigare saker på tävlingar så då kanske dom lägger pengar på vettiga saker som träningar och så osv :)

2010-05-07 @ 17:42:04
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: fridan

hihi, :)) lite gullegull-inlägg :D

2010-05-07 @ 20:06:32
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Lovisa

ajdå, inte bra :/ Men du kanske ska lägga ner körningen i typ 1-2 veckor och bara göra något annat som trick, tömkörning m.m.?

2010-05-08 @ 15:06:58
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Mitt Photobucket-konto är tillfälligt nere eftersom jag har överskridit gratisgränsen med filmerna, ska försöka lösa det på något sätt så att det går att se på dem igen... :P

2010-05-08 @ 21:23:07
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: MLI - VINN ROECKL RIDVANTAR

sv; dom är som gjorda för varandra asså, så himla fint ekipage :D

2010-05-08 @ 21:26:08
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: MLI - VINN ROECKL RIDVANTAR

sv; tack :).

Nej det är ju sant, du får kolla när ja hoppar i grevagården i slutet av månaden då, haha!" :D

2010-05-08 @ 21:56:15
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: AngelinaÖhlin - ponnybloggare - tävlingsryttare

älskar shettisar :]!

2010-05-10 @ 18:09:46
URL: http://angelinasvanillin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0