Sol laparn

 

Ny kategori

Ja, vem är egentligen envisast?
 
Gjorde en ny kategori nu som jag döpte till Föl och unghäst där jag kommer publicera inlägg som rör sig kring detta, exempelvis hantering, utställning, inkörning med mera.
 
De senaste dagarna har lilla fölisen fått träna på att lyfta framhovarna vilket har gått jätte bra. Hon har fått träna på att vara själv i boxen när mamma är uppbunden utanför vilket har gått lite mindre bra. Hon accepterar numera att man stryker henne under magen och på bakbenen, nästa steg blir att lyfta bakhovarna. Idag gav hon mig ett lyckorus, förut har det inte gått att komma nära henne något vidare i hagen utan hon har bara lagt bak öronen och pipit iväg. Idag så fick jag klia på henne direkt när jag kom fram, hon stod och njöt och kliade tillbaka på mig. Det gick även fin fint att ta på henne grimma och leda in henne i kväll nu, förut har hon fått gå lös in och ledas ut. Kanske inte låter som några konstigheter för en fölunge på 1½ månad men för oss är det stora framsteg.
På återhörande!

Jiihaaa

I söndags var jag & Emelie iväg på ponnyridning med Fiona & Pysen, guldponnyerna skötte sig galant som vanligt. Nästa upptåg för mig & Fiona är den första juli då vi ska till Vänersborg för att tävla dressyr & precision.
Igår var första jobbdagen på sommarjobbet så nu är det bara att köra på, jobbar dock bara tre dagar denna vecka och idag & imorgon är det kvällspass så det känns skönt. Det går lätt att jobba när man har så mycket roligt att se fran emot, midsommar med mina favoriter och sen så närmar sig Falsterbo med världens bästa tjejer med stormsteg!!!

Sofia & Vippan


Så himla fina! Träningen för Hans Vibeke gick jätte bra igår och Sofia fick höra att hon satt på ett GP ämne, inte helt fel det ;) Att han med lätthet hoppade ett hinder på 1.40 med henne för några dagar sen gör honom inte direkt sämre hihi
Foto: Malin Larsson

Hoppla!

En liten bildskörd från  gårdagen som bland annat innehöll frisering av Sushi made by Sofia & Malin som slutade i katastrof... Annars en söt busig Docka och tämjning utav lilla Snäckan!
Nu är vi snart framme för clinic med Sofia & Viper för Hans Vibekke, spännande!

JL Sensation


Dagens!

Efter att ha ridit tre hästar idag och vara van vid att rida noll hästar så känns det som att jag kommer ha ganska skön träningsvärk i morgon... Det har vart en riktigt bra och effektiv dag, ridit Kapten hos Ellen, ridit Viper hos Sofia, släppt ihop Sushi, Snäckan & Sally, kört Fiona, kört nordisen och så avslutat på bästa sätt med en riddtur på Sushi, myspys!

CapDale aka Kapten

Viper & Lexus!

Sofia & fina Lexus! Hon klår nog snyggaste outfiten, onepice & kängor ;)

Mötte mamma & Saga på vägen hem!

Två dagar gamla Docka med mamma Dora!

Nyfikna på nytt bete!

Bästa avslutet med fölis skuttande bredvid! Lilla Snäckan (måste komma på något annat att kalla henne...) har vart jätte duktig idag, framsteg i hanteringen + att hon är super duper söt hihi

Studentvecka

Att uppdateringen har vart obefintlig det senaste beror på att jag har haft en helt underbar studentvecka som avslutades på bästa sätt med bal igår! Nu är jag back on track igen, nya bilder på Snäckan kommer + på den nya fölisen som kom igår ;)

Snäckan


Lilltjejen börjar bli duktigare och duktigare, skönt med framsteg! Hon har äntligen upptäckt att det faktiskt är skönt att bli kliad ;) Nu hoppas vi på att jag kan stamboksföra Sushi och visa lillan den 11 augusti i Svenljunga.

RSS 2.0