Det närmar sig!

Det har vart mycket det senaste, praktik följt utav jobb + tusen andra saker. Har äntligen fått hem det nya hjulet till sulkyn så ska gå ut och montera på det och sen köra en rejäl runda. Sushi har lite vax i spenarna, inga stora proppar men lite gult så det närmar sig!!!!!!! Lite bilder från det senaste:

Min bästa PW kompis Fiona!

Lilla damen fick nya fina skor i förra veckan!

Fionas nya boxgrannar, en höna med ett gäng kycklingar!

Två av mina favoriter! Jag & Sofia tog en rejälv PW och springtur med Fiona häromdagen

Oooops!


Hela hjulet gick åt skogen när jag var ute och körde häromdagen, tur att Fiona är snäll och stannar! Dålig tajming, skulle ha dressyrträning för Yngve Käll på söndag men dert kan jag ju glömma nu. Får sysselsätta damen med lite annat tills jag fått fram ett nytt hjul. Tänkte ta en promenad nu för att offroda och klättra i skogen, då får jag träning samtidigt ;)

Så här söt är Fiona i sitt täcke, lite stort i fram visserligen men det funkar.

Låt mig presentera min prototyp av Sofia, två 25liters dunkar fyllda med vatten. Använder mig av dessa när vi ska styrketräna så att det inte kommer som en chock med 50 kg extra på tävlingsdagen. Jätte bra träning som ger resultat! Nu när sulkyn är kaputt får jag hitta på någon annan styrketräning, harva eller dra stockar funkar nog bra.

Färg

Jag är så nyfiken på vad den lilla fölisen kommer ha för färg, tippar på en fux men önskar en skimmel. Förut kändes det som en fux hingst men nu känns det som ett fux sto. Jaja den får ha vilken färg den vill så länge den kommer ut hel och frisk!


+?


Tävlingstermin

Sitter och kikar efter lite tävlingar för mig & Fiona, tråkigt med så dåligt utbud i körning, kollar man hoppning så finns det ju hur många som helst att välja på... Bollrace den 28 april igen, sen är första tävlingen i Berg den 1 maj, dressyr och precision. Men sen den 5 maj är det tävling där igen, dressyr och maraton. Funderar på om det blir lite väl häftigt med tävling så nära inpå varandra?! Sen är inte nästa tävling förens 1 juli, dressyr och precision. Och sen en i slutet av augusti / början av september. Så tre eventuellt fyra tävlingar känns inte som så mycket att hänga i granen va?

Bollrace

Fler bilder från precisionen den 24 mars!
1 månad kvar!

Idag är det exakt en månad tills beräknad fölning, jag tippar dock på att fölisen tittar ut lite tidigare. Dagsläget är som så att Sushi är smällfet och har börjat fylla juver. Jag håller alla mina tummar & tår osv för att det tittar ut en liten frisk en, att allt går bra och att hon inte fölar när jag är i London. Dagsfärska bilder!TIO MÅNADER
Vikten är upppe i 30-34 kg. Längden är 85-90 cm. Hårrem och tagel är utvuxna. Fostret är färdigt att vända sig för förlossningen.

Fylla juver


Puss på magen!

Upptäckte nu i kväll att Sushis juver har börjat fyllas och funderar på om hon verkligen ska gå ca 5 veckor till, då borde hon väl inte fylla så tidigt?! Får lite panik då jag åker till London om två veckor, visserligen bara två dagar men vill inte missa fölningen. Jag håller tummarna för att liten mår bra och väntar med att titta ut tills jag är hemma från London!

RSS 2.0