Andra hästar på gårdenO´Molly -04
Fjordhäst
e. Mimer u. Björkhems Omega ue. Kämpagårdens Lavin
Mammas & pappas körhäst. Hon har haft en strålbensfraktur i maj -09 men är helt återställd nu. Hon körs i flera principer, är en del riden och är född här på gården. Hon ska betäckas med Gandalf i år.
Foto: Malin Larsson

Pysen -99 (Mitten)
Fjordhäst
e. Priffe , u. Björkhems Omega , ue. Kämpagårdens Lavin
Mammas & pappas körhäst, går att köra i princip vad som helst med men just nu går han i pappas huggarvagn. Annars går han med i vårbruket (harvar, sår, ringvältar mm), sommaren (slår gräs, bindare, gräsklippare mm), höstbruket (plöjer, var med i SM tidigare -11) och på vintern går han slädturer eller jobbar i skogen. Han är även inriden, jag red en del på honom när jag va mindre. Född här på gården.
Bissy -06 (Höger)
Fjordhäst
e. Brynje , u. Björkhems Omega , ue. Kämpagårdens Lavin
Mammas & pappas körhäst, hon är ju ung än men har gått i de flesta olika redskap i måttlig mängd och har alltid skött sig exemplariskt! *pepper peppar*. Även hon är inriden och född här på gården.
Foto: Malin Larsson

Dora -06
Ardennerhäst
e. Tyr , u. Docka , ue. Pampas
Mammas & pappas körhäst som håller på att köras in, just nu är hon med pappa i skogen och lunnar (drar ihop stockar). Den gosigaste hästen vi har, kommer alltid och blåser en i ansiktet och myser när man kommer! Fick ett stoföl efter Regent den 10 juni.
Foto: Malin Larsson

Saga -07
Ardennerhästa
e. Boss , u. Sorba , ue. Gasspard
Mammas & pappas körhäst som håller på att köras in, är super duktig och har aldrig haft några dumheter för sig! *pepper peppar* Gjorde ett KBI på 41 poäng i somras. Världens lugnaste och har sån himla utstrålning, väldigt lik sin mamma. Fick ett stoföl 4 juni 2012.
Foto: Malin Larsson
Sally -11
Ardennerhäst
e. Sarek u. Saga ue. Boss
Söt liten madame som är charmtrollet själv! Sally går på promenader och myser runt, kolugn och snäll.
Foto: Malin Larsson

Efraim -
Ardennerhäst
e. Piraten u. Diana ue. Terrosan
Valack som vi köpte i somras, lunnar virke och drar sulky i dagsläget. Tanken är att han ska gå i huggarvagnen sen.
Foto: Malin Larsson
Trackback
RSS 2.0