Skrittrunda

Idag tog jag ut båda två samtidgt och skrittade, red Dodde och hade Fiona som hanshäst. Gick över förväntan fast Fiona mest ville äta hela tiden ;) Dodde har blvit så tråkigt för han är så himla trög i början och stannar & ha sig, aja det blir väl bättre.
Hovis kommer i morgon kväll förresten, toppen!
Kass bild men jag vet inte vad syrran har för knöpp instllning

Ryggnings träning med Fiona

Idag tränade jag på att rygga med Fiona, det gick fin fint när jag tömkörde men inte försatt. Blir att träna på fram tills lördag! Sen körde jag henne gräsvägen runt så hon fick galoppera av sig :) Dålig kvalitet men man ser att hon backar i alla fall ;)

Skrittrunda med Doddz

Idag skrittade jag Dodde runt Rykeskogen (you know ;) ) och klättrade lite i skogen.  Han kändes fin fast han är slö tills man kommer till skogen. Han har även små ovanor för sig, 1. är att han vänder åt vänster utan anledning och sen vägrar svänga tillbaka till höger (bara dumheter i guess) 2. är att han inte står still när man gör halt utan laffar omkring (=träna lydnad jenny). Så nu har vi lite att träna på den skrittveckan som är kvar om man säger så. Åh det låg tre små hinder i skogen och jag blev jätte sugen på atthoppa men lyckades hålla mig. Han hoppade över två i skritt ändå ;)
Jag måste komma ihåg att ändra stigbyglarna!

Tävling på lördag!

På lördag ska ju jag & Fiona åka iväg till Säve och tävla dressyr & precision lätt klass, vi tävlar med lagserien för Vartofta Rid & Kör Sällskap. Jag känner mig jätte dåligt förberedd, har knappt hunnit träna någon dressyr ilket inte är så bra men bara vi kommer över 55 % på lördag så är jag nöjd. Precisionen är vi ändå rätt säkra på (har vart i alla fall) men det ska nog gå bra. Bara jag är med och styr ordentligt och i tid och vi håller god fart så, ska dock träna i alla fall en gång till innan lördag. Det stora problemet är väl hennes skor, 3 av 4 är lösa. Hovis lovade att komma före fredag så jag får köra lite försiktigt med lösa tills han kommer. Dressyrprogramet sitter inte heller helt men det är väl det minsta problemt. Men i alla fall ryggning är det stenhård träning på tills på lördag både förspänt & utan sulky, det måste ju faltiskt gå rakt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0