Film Bollracet


Fanns visst ett filmklipp på oss, spola fram en minut eller något då vi får göra en omstart!

Bollrace 24 mars

Igår var jag & Fiona iväg och tävlade bollrace i Vartofta, en precisionscup som var inne på tredje deltävlingen. Fiona skötte sig galant, så stolt över henne! Tror att vi landade på en fjärde plats av femton. Visst är hon stilig? Fler bilder kommer!

Smack

Bevittnade en otäck olycka i ridhuset i lördags på inomhusterrängträningen. Det hade gått jätte bra i båda grupper, min systers häst gick bättre än vad han någonsin gjort förut. Precis i slutet blev han rädd för något när Malin satt och grejade med stiglädren och drog världens repa genom ridhuset, vejade till vänster, Malin flög in i sargen med huvudet före. Jag kastade mig ner från läktaren och ut på ridbanan, Malin ligger på mage med ben & armar åt alla möjliga håll, avtuppad.

Går inte förklara den känslan som fyller en när man ser sin syster ligga på backen livlös. Hon var som tur va inte livlös med hade svimmat av och tappat andan ordentligt. Hon började mummla efter ett tag men var helt groggy, eftersom hon drog med huvudet i sargen så får man ju tusen olika tankar om förlamning och grejer. Hon kunde dock röra händer och fötter, inget verkade vara brutet och ambulansen var på väg.

Dom lade henne i en stabiliseringsmadrass + stödkrage och for iväg till KSS. Inget var dock brutet eller skadat, en kraftig hjärnskakning och en tryckskada i vaden. Så det gick förhållandevis bra men det var nog bland det obehagligaste jag vart med om!

Keso

Mina hjärtsklingarSaga
Några veckor gamla bilder på fina Saga!

På pricken två månader

Idag är det exakt två månaders till Sushi är beräknad att föla, längtar ihjäl mig!!!! Jag tror att det kommer titta ut en liten hingst fux, även om jag hoppas på en skimmel hihi. Har stått och kännt på magen nu, det sprattlar och lever som bara den, myspys. Stod och borstade Sushi en bra stund med gummiskrapan i kväll och hon njuter som bara den, hon har börjat fälla så det kliar nog gott i pälsen. Hon fäller 3 gånger så mycket som vad Fiona gör haha... Har ingen dagsfärsk bild på magen men denna är sen i helgen!

Damen åt 2 kg lucern om dagen förut men har börjat gå över till 1 kg Hippo alfa grov och 1 kg lucern. Hon har lätt för att falla ur på vårkanten men än så länge är hon fin i hullet, och så måste det fortsätta!

Fiona


Världens skitigaste & sötaste!

Fiona fick vara med som demohäst på en skogskurs vi hade i lördags, lilla mammsen som kör

Fiona stod och mös vid mig & morfar i säkert över en timma, det var mysigt tills hon frustade ner min tallrik med potatissallad. Men lite smuts rensar magen va?!;)

En suddig Effis & Fiona pussas!

RSS 2.0