Dora

Jag tänkte börja rida lite på Dora nu på lovet så att hon får komma igång lite. Hon är riden några gånger förut men jag har aldrig ridit henne men det ska nog gå bra får vi hoppas!

By Malin

KM i dressyr

Var och kikade på Sofia och Viper igår när de blev klubbmästare i dressyr, så fina så!Min duktiga syster har fotograferat!

Ridning hos Sofia

I måndags var jag hos Sofia och red på Flax som är ett 22årigt stabilt halvblod som gått St Georg eller nått sånt, jätte snäll och mysig. Sofia red på sin fina Viper, vi red ut en liten sväng först och sen red vi på banan lite. Träningsverken satt i ända tills igår haha!

Sofia & Viper!
Jag fick testa att rida Viper lite och vilken häst haha! Hans steg är underbart och han är så himla ambitös och känslig, han kände av minsta lilla spänning i min kropp så helt plötsligt började han gå i sluta när jag travade utan att det kändes som att jag gjorde nått. Sofia ska verkligen ha cred för att ha utbildat denna fina häst och rida honom så bra, ska gasa iväg och titta på när dom tävlar senare idag.

Jag & Flax häver oss över ett hinder, notera min ansiktsfärg ;)

Viper busar

Tömkörning med Sushi
Tävling!


Tävla HÄR


En höstdag i ardennerhagen


Lilla Sally!

Sally & Saga!

Hahaha! Snällt av Saga att använda Sally att klia sig på, iofs ser Sally också ut att njuta ;)

Efraim står och solar

Fina Dora står och vilar!


Här va det livat här va det glatt

Jag ser att det är några tappra som tittar in varje dag, lägg till mig på Bloglovin så slipper ni titta in i onödan!
Uppdateringen är inte utav världsklass men det går lite på sparlåga här. Skulle tävlat med Fiona igår men det började med att min groom fick förhinder, sen hann inte hovslagaren sko om henne pga en ryggskada och så hade jag glömt att hon skulle vaccineras i torsdags = tävlingskarantän på 7 dagar. Det va nog helt enkelt inte meningen att vi skulle tävla. Extra tråkigt med tanke på att det var den första deltävlingen i en precisionskup...

Inspiration och motivation är väl inte på topp även om det går bra med alla tre nu, det är så mycket annat som ska hinnas med också så allt blir lite halvdant istället för ordentligt gjort. I morgon ska jag och några kompisar iväg på en föreläsningskväll i Skövde, Volkswagen Riders Tour.

Volkswagen Riders Tour reser runt på cirka 45 platser i Sverige, från norr till söder.
Volkswagen Riders Tour på besök i Skövde (24:e okt), Lidköping (25:e okt), Göteborg (5:e nov), Trollhättan (7:e nov), Borås (14:e nov) och i Alingsås (15:nov)
Det blir en kväll som andas ridsport. Kvällarna är ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och Volkswagen. Det är Volkswagens lokala återförsäljare som öppnar dörrarna till sina lokaler för denna spännande
ridsportkväll.
Primiären gick den 3 oktober i Gävle, där det var över 110 personer som kom och lyssnade på spännande föreläsningar och besökte montrar hos b.la  Svenska Ridsportförbundet, Agria djurförsäkringar, KRAFFT, Ifor Williams Trailers, Trafikutbildningsalliansen (TUA) och ATG-Hästklinikerna.
Lättare tilltugg och dryck kommer att serveras. På plats hos återförsäljarna kommer du även att kunna titta, prova och beställa den efterfrågade supporterkollektionen från Svenska Ridsportförbundet. Tävlingar utlovas med fina priser så som  designade schabrak och biljetter till Stockholm International Horse Show i vinstpotten.
Föreläsare på de olika platserna är bl.a.
Magnus Österlund - Fälttävlan
Anette Christensson - Dressyr
Victoria Carlerbäck - Fälttävlan
Sandra Carlsson - Hoppning


Så i morgon så kommer det förhoppningsvis bli en massa inspiraion och motivation, det ser vi fram emot! Någon mer som ska på detta?


Lite uppdatering!

Här kommer ett gäng bilder så att ni ser lite vad vi sysslar med!


Regnig tur med shettisarna!

Malin och hennes bamsehäst Keyson, går bra än så länge!

Söt Fiona en tidig morgon!

Frostig Twist!

Fin morgontur!

Så fin så! Synd bara att det blev kamera skugga i halva fejset, hejja Jenny...

Damen börjar bli så fin i tömkörningen nu, börjar bli mer lösgjord, för skänkelvikningar & öppnor och kliver på så fint. I fredags morse när jag var ute med henne var hon ordentligt avslappnad så hon gick kvar i en lång och låg form fast än att hon fick lång töm. I vanliga fall brukar hon släppa allt och skritta på som bara den


Hej!

Har vart upptagen men här kommer en liten update!
Har tömkört Fiona & Twist i par två gånger nu vilket går super. Idag skötte dom sig jätte bra och skrittade på bredvid varandra som om dom aldrig hade gjort annat!

Kass bild men hann bli mörkt innan vi kom ut idag!

Vi har släppt ihop några till, förut hade vi fyra olika hagar vilket känns lite mycket. Föredrar att ha så många ihop som möjligt så att det blir en härlig flockkänsla

RSS 2.0