Wroooom!

 
Småflickorna har börjat busa lite smått med varandra äntligen! Även om Docka är en månad yngre än Sensation så manglar hon över henne, lilla biffhästen. Det ser ut som att Sensation är skitig på skinkorna men det är bara hennes mycket charmerande fällning som har tagit fart ;)

Home, sweet home

Har haft en perfekt vecka uppe i Piteå men en massa roligheter! Kilade ut i hagen nu när jag kom hem för att titta till mina tappra springare och möttes utav en fölunge som växt & fällt en del på en vecka, verkar som att jag får den där önskade skimmeln :) Min kamerasladd är borttappad uppe i de norrlänska skogarna men ska försöka lösa det med lite nya bilder ändå.

Grand Prix Falsterbo 2012

 
 

Tillökning

 
Idag är det tänkt att godingarna ovan ska få en ny hagkompis vid namn Hillan, ett fullblodssto som min kompis Liza äger. Tanken är att hon ska gå på bete här i alla fall så får vi se hur det blir med stallplats i vinter. Men om allt har gått som det är tänkt så sitter jag cirka 114 mil hemifrån nu så bilder på den nya madamen kommer upp när jag har landat på hemmaplan igen.

Shownummer Falsterbo

Årets shownummer i Falsterbo, killar som åkte inlines bakom hästar, flög på ramper, hoppade över bilar och sånt. Visst var de duktiga men jag hade högre förväntningar, såg ni dem? Vad tyckte ni?

Mys

Mysarna! Sensation är lite tunn men maskade henne häromdagen så tror att hon fläskar på sig lite snart, visst har hon blivit stor?
 

On the road

Skrittade en liten runda häromdagen men lillan på släp för första gången, det fick super. Lilla Snäckan släpade dock benen efter sig så det gick väldigt sakta och säkert, inget bus där inte! Jag blir varm i hela kroppen & själen när dom kommer knallandes mot mig i hagen och vill mysa, häst är bäst utan protest. Åker till Piteå på söndag och stannar där en vecka så tänkte tidsinställa några inlägg, blir mest bilder men det är väl alltid kul att se :)

Back in town

Har haft den bästa och sjukaste veckan i hela mitt liv! Har en massa bilder och grejer men det kommer senare, prioriterar lite sömn idag för första gången på tio dagar. Sensation har börjat fälla lite här och var, fram tittar en mörk nyans med stickelhår så antingen blir hon väl skimmel eller stickelhårig svettfux. Lilla mystjejen har gått som handhäst idag när jag slrittade en liten sväng på Sushi, super duktig! Bilder osv kommer, så länge får ni se mig & Ellen som strandade valrossar.

Farväl!

Detta blir sista inlägget på cirka 1½ vecka, i morgon åker jag till Törebodafestivalen direkt efter jobbet, samma visa på fredag + sleepover där och på lördag åker jag med världens bästa tjejer till Falsterbo och stannar tills söndagen där på. Har äntligen lyckats installera Instagram på telefonen så följ mig där om ni vill se vad jag har för mig :) jjennnyys heter jag
 

Tittut!

Hihi söt!

Lilltjejen har börjar fälla fölpälsen nu och fram tittar en mörk färg med stickelhår, antingen blir hon väl skimmel som pappa eller så blir hon en stickelhårig svettfux som mamma. Jag väntar på att proppen ska komma ut till Svenljunga, Sushi ska stamboksföras och lillan ska visas där den 11 augusti, spännande!
Annars då? Det blev ingen körtävling igår då Fiona har blvit halt, aldrig vart det på 14 år men självklart kommer det till tävlingen nu. Tror att hon har fått en spark i hagen men ska undersöka hur hon rör sig idag och hoppas på att hon har rättat sig till.
 

RSS 2.0