Såhär spännande är det när det kommer en ny häst...


Dräktiga Saga spänner upp sig (fölisen beräknas titta ut fjärde juni)

Dora kikar nyfiket

Sushi tittar nyfiket på Efraim (skrattretande namn jag vet, men familjen som vi köpte honom av hade barn och  de hade döpt honom till Efraim Långstrump, som pippis pappa ni vet haha)

Nyfikna tjejer


Dagens körning: Intervaller

Idag har jag & Fiona galoppintervallat i tio minuter. Galopperade en minut och joggade 30 sek så det var ganska snälla intervaller men alldeles lagom i dagsläget. Hon hade en hyfsat energisk galopp och det var bara sista galoppfattningen som kändes jobbig. Jag helklippte henne i förra veckan så det blev bara lite svettmärken där selen suttit samt vid de håriga frambenen och de svettiga skinkorna. Både Fiona och jag uppskattade det här så det kommer bli ett återkommande inslag i träningen ;)
Fionas rullningsspecialDags att ta sig i kragen

Usch vad jag har vart dålig på att både rida & köra det senaste veckorna, har verkligen inte haft någon motivation. Men nu får det va slut på det dravvlet ocm vi ska kunna se reslutat av träning någon gång i år!! Har massa bilder att visa och lite träningsupplägg som dyker upp när jag hinner. Vårt bredband laggar ur så allt tar sju tusen år...


gnöggis


Fotade med min syster igår och det blev 0 bra bilder, kuuuuuul ! Har inget intressant att dela med mig av, allt är segt & tråkigt för tillfället :( Hur har ni det?

Strömsholm


Har vart på fina Strömsholm hela helgen, mer bilder & info kommer :) Läckert stall va?

Sushilicous

Åh min stora madame..... Hon har fallit ur så nu, vet inte om det beror på fällningen eller något annat, hennes förra ägare sa att hon lätt föll ur vid fällning. Veterinären kommer och kollar tänderna på henne i morgon så får se om hon hittar något, tycker inte riktigt om att vetten är i munnen och gräver på henne men kommer inte ner till Ylva... Sen ska vi skicka in träckprov nu också då de de mask i höstas/vintras. Hon blir i alla fall väl igenom gådd nu :)
Problem två är att sadeln inte passar längre men det filar jag  hur det ska lösas!


Soooooolig Sushi


Min och Fionas tävlingsdag!


Kunde inte fått finare väder!

Packat & klart!

Påväg!

Var fler ekipage med än vad jag trodde, ser kanske inte så mycket ut men vi va 24 starter

Fiona chillar, som vanligt med andra ord...

Fiona chillar igen, varje start tog betydligt längre tid ön vi trodde så vi stod och väntade utanför i 20 minuter eller något , skönt att man har en lugn häst!

Hemma i hagen igen!

Jag hade ju inte fattat att det var en cleround körning utan trodde att det var tävling haha, stod inte något om cleround i proppen. Jaja det kvittade väl, damen skötte sig och vi kom igenom alla portar utan att peta på någon men den där farten behöver vi gräva fram. Hon stänger av helt och joggar på i sitt eget tempo, ska börja ge henne betforbomber innan i fortsättningen haha

Hejhallå

Hej! Tävlingsförberedelserna är i full gång (nästan i alla fall), tvättade sulkyn i tisdags, oljade den igår och målade i den idag. Skulle smort utrustningen i kväll också men skjöt upp det till i morgon, vilket jag kommer få ångra... Vi ska bara starta en precisonsklass på lördag så det blir lugnt. Har vart ute och kollat av avängraiden i skogen med henne idag, funkar bra så länge jag svänger i tid ;)

Tränade dressyr med Sushi i måndags och Annica tyckte att hon såg finare ut fast jag inte hade hunnit rida så mycket, känns lite tråkigt att betäcka (om det blir av)  när det börjar gå bra... Fast vi har ju fler år på oss att rida till oss ;)


Skönt med vår, sol & värme! Den där snön kan hålla sig bort ett tag till

Igår & idag


Sushilicious

Hårig Fionalicious

Halva Fiona försvann när jag tog fram klippmaskinen

Lerinpackning är det nya svarta!

Ny motivation!

En ny motivation har infunnit sig efter att ha städat i ridhuset hela morgonen och förmiddagen! Konstigt att jag fick motivation efter det men... Nu ska jag kila ut och köra Fiona, tänkte lägga på lite vikter idag, och sen putsa hennes sele (den är mer brun än svart just nu). Följt utav uteritt på Sushi, vad hittar ni på idag?


RSS 2.0