Buspållan

Tänkte börja ta tag i mitt liv idag och satte därför Fiona framför vagnen och gav mig av mot S, har ju inte vart där på evigheter och nu behövs det cash. Jag har haft fullt upp och så har det bara inte blivit så att jag åkt dit så det var nog över en månad sen jag var där! Fick reda på att det ändå inte gått att köra dem på tre veckor pga underlaget så det känns ändå skönt. Har blivit medbjuden på middag på Axevalla i morgon kväll så de ska bli skoj :) Vi har inte bestämt någon dag jag ska jobba än men det blir väl bestämt i morgon. En viktig grej av prickad på min lista! Tönten Fiona har börjat bli rädd för allt & inget, idag var snödrivor det stora hotet ;) Glad nyhet är att jag ska åka och kika på ett fullblodssto förhoppningsvis! Uppdatering kommer :)

Kylan är tillbaka!

Idag är det äntligen frust & kallt ute igen, som det ska vara i december helt enkelt =) Har massa att göra idag så nu ska jag ta mig i kragen och tömköra Dodde & sen köra Fiona en lite längre sväng.

Körde Fiona i måndags en liten runda på tre km i mörkret och igår en runda på fyra km i halvdunkel. Så det blir väl fyra motionspass den här veckan men nästa vecka ska det bli fem! Dodde tömkör jag bara på helgerna from idag men snart är det lov och då ska han få arbeta ordentligt! Tänkte köra och klättra lite med grabben idag =)

Ha en bra dag!

Min klipp debut

Idag har jag klippt häst för första gången, Fionas päls behövdes klippas nu och vi har lånat hem en sladdlös klippmaskin så jag testade! Det blev riktigt bra faktiskt, visst blev det lite hakigt här och där men överlag så är jag supernöjd =) Hon är ju världens goaste, står och vilar med foten och halvsover medans jag klippte henne! Hon fyller fasen hela mig med glädje & kärlek

Inte världens bästa bild men de ser rätt bra ut va? =)

Dodde på tömkörningstur

Idag har jag tömkört Dodde, var ett tag sen! Skrittade han runt Korsgårdsträdgård (cirka 3 km enligt eniro), först fick han skritta på lång töm i cirka 10 min och sen plockade jag upp honom. Han sökte sig neråt väldigt bra i början faktiskt =) Sen fastnade martingalen framme i tömmen (nästan vid bettringarna) och då så drogs han ju ner lite, upptäckte det inte förens efter ett tag! Så växlade jag lite mellan skritt på lång töm och mer samlat. Flyttade lite i sidled och det gör han jätte bra åt vänster men åt höger är det lite kämpigare. När det var cirka 10-15 minuter hem så lät jag han skritta på lång töm igen och då fick han en jätte bra skritt, alert och framåt =) Min duktiga grabb!


Dåligt skitg va han ju inte i alla fall =)

RSS 2.0