Fina hästMin fina tjej, blir varm i hela kroppen & hjärtat av denna goding. Min lillasyster har fotat oss lite idag, gilla henne och se fler av hennes foton HÄR!
 

Tömkörning

I måndags tog jag med Sushi & Sensation till ridhuset för att tömköra Sushi efter DIV II mötet, inget särskilt givande pass men det var roligt för Sushi att få komma ut lite samt bra miljöträning för fölungen.
Nu: Ut och skritta Fiona!
 

JL Sensation

Visst har den lilla snyggingen sträckt en del på sig? Min duktiga syster har fotat, gilla henne på Facebook!

Latest

Lite bilder från den senaste veckan. Har börjar tömköra Sushi lite smått, den duktiga nordisen som vi har här på inkörning går i sulkyn nu, lilltjejen har skönaste sovstilen!
 

Full rulle

Det är full rulle men har hunnit med att tvätta både Fionas & Sushis svans i kväll så nu är de fluffiga och rena igen, i alla fall rena haha. Tog en skrittur i skogen på Sushi med fölis på släp och så sällskap av Liza & Hillan för första gången vilket var mysigt. Lillan skötte sig galant i andra änden av grimskaftet medans Sushi & Hillan lunkade på sida vid sida men spetsade öron. Ännu mer spetsades öronen när det stod en stor älgtjur med världens krona 50 meter ifrån oss, bamsingen lullade iväg in i skogen efter ett tag så att vi kunde fortsätta framåt på ett par lite piggare hästar. Ett perfekt avslut på en underbar helg, häst är bäst!

Wihoo

Jag överlevde ridturen på Björne, han är cirka 182 i mankhöjd och utan tvekan de högsta halvblodet jag har träffat på haha. Han var i alla fall lika snäll som stor, världens skönaste trav & galopp, Jag & mamma for omkring resten av dagen, ett tips är att inte åka till Simrishamn och bada, det är svinkallt! På återhörande :)

Jenny 175 cm

Nu ska jag följa med Malin ut och rida på min nya lilla ponnykompis Björne, om jag överlever hörs vi senare!!!

Skåneland

Nu ska jag & mamma hoppa i bilen och gasa till Skåne för att hälsa på min syster som jobbar hos Anna Hassö. Vi stannar till lördags eftermiddag och ska hinna med att rida lite, sola, bada, hälsa på min gamla häst och lite sånt.
Malin & "lilla" Björne!

Med hälsningar från...

Min kamerasladd är borta någonstans i de norrlänska skogarna och kameran är stendöd. Som tur är så har jag ett SD-minneskort så jag kan få in bilderna i datorn genom min sketna telefon (något duger den faktiskt till), det går ju dock inte att ta några nya bilder. Här kommer ett gäng halvdåliga bilder tagna med min mobil, på önskelistan just nu: ny kamerasladd och en ny telefon med bra kamera, tack! Jag struntar i att anmäla oss till stamboksföring och fölvisning, lillan är lite tunn så känns inte kul att åka ut med dem då. Var och köpte fölfoder igår som jag ska börja fodra på den lilla lite med. Eftersom att jag har tänkt att behålla lilla snäckan så kan jag lika värt stamboksföra Sushi nästa år, lite tråkigt men bättre att vänta.
Matte väcker mig i min skönhetssömn!
Så här grå och fin har min fasta skinka börjat bli!
Spanar efter mamma som travar iväg, bakom min snygga gestalt ser ni min nya kompis Hillan.
Det är svårt att nå till maten med så långa spiror som jag har!
Namnam!
 
/ Sensation
 

RSS 2.0