hoppla

Har vart ute och hjälpt pappa med en unghäst idag, är helt utmattad och sammlar kraft för att orka rida ;) Red utan fårakinnspadden igår och det gick mycket lättare att flytta henne i sidled då, vet inte om det var en tillfällighet eller att hon kände mig bättre. Ska egentligen trava henne tills på onsdag men hon fick galoppera en liten bit, först stod hon och galopperade på stället innan hon smet iväg! Så himla myisgt att rida på en snötäckt skogsväg där det är helt vindstilla :)

Har inte riktigt bestämt mig för vilket täcke jag vill klicka hem, lutar nog åt det blå/röda!

Det står stilla

Har inte ridit sen i fredags och nu kan jag inte rida förens vår hovslagare kan pallra sig hit, ingen hit att rida utan broddar i det här vädret... Hålen är för slitna + att jag behöver snösulor också! Samma sak med Fiona, fast på henne ska skorna plockas av så får hon gå barfota. Annars måste jag säga att jag faktiskt gillar snön, den lyser upp något otroligt. Sen att den försvårar det mesta arbete och det blir snorhalt är en annan femma...
Inga bilder och ingeting, funderar på att rycka manen på Sushi idag om jag vågar haha. Skulle dockvilja ha lite för & efter bilder på henne!
Hur har ni det i snön?

Lägg en röst!

Skulle bli jätte glad om ni skulle vilja lägga en röst på mig HÄR :) TACK GOINGAR
Har med detta bidrag:

jagvetintelängrevemjagärHär va det livat här va det glatt!
Mina dagar springer iväg med praktik, hästarna, jobb med mera. En liten snabb uppdatering hinns med, har skrittat Sushi två veckor (12 dagar) nu så i morgon ska hon få vila och på torsdag ska vi börja lägga in lite jogg. Fiona har mest gått och ätit i hagen, har varken ork eller motivation till någon körning. Försöker hitta bra inspirerande körbloggar men det kryllar ju inte direkt av dem...
Men det blir väl bättre med allt snart hoppas jag!

soligt!

Underbart väder det har varit idag, kallt & soligt!
Tömkörde Fiona en liten sväng (en runda som var väldigt länge sen så det var väldigt uppskattat!) och hon skötte sig galant. Gick lätt att böja & ställa och hon trampade under sig bra. För tillfället går hon på ett tredelat bett med bettupphållare vilket hon verkar trivas hyfsat med. Ska försöka få tag i ett rakt i gummi som hon hade förut, det gamla är lite sönder tuggat!

Red Sushi en liten stund på en åker och jobbade lite i skritt, orkade dock inte anstränga oss allt för mycket hehe...


djkg

Har inte fått tummen ur och fotat sadeln än men det är på G! Va på ullared i torsdags så har lite fynd därifrån att visa också :) Dom senaste dagarna har vart fulla med häst, skrittat Sushi ihop med Emelie & Brava, joggat Nicole, kört Fiona lite + att jag har vart hästvakt åt Arnold & hans fem kompisar!
Tills bilderna kommer så kör vi lite tävlingar ;)


Tävla HÄR

Tävla HÄR

Tävla HÄR

WOOOOOOOOHOOOOOOOO

Gissa vem som ringde mig igår och sa att hon hade en sadel som hon va nästan helt säker på skulle passa pållan?! Haha jo hon från Hedmans, hon hade gått igenom alla sina sadlar och kommit på att hon hade denna så det var bara till att åka tillbaka igen! Och den låg bra och den va skön, en KenTaur allround mot hopp blev det :) Plus en anatomisk gjord och en fårullspadd.
Va ute och skritta nu i kväll, det blåste, regnade och va mörkt men med lite kläder & pannlampa så funka det prima ;) Damen är ju såklart lite stel efter ridandet i söndags & i dag men de släppte efter ett tag. Nu blir det till att skritta en vecka minst och sen börja jogga lite försiktigt!
Jag lär behöva klippa henne... Blev svettig av att bara skritta, hmm kan bli intressant att se hur hon regagerar på det!
Bilder kommer!

RSS 2.0