Sir Richard

Twist åkte hem i början av förra veckan, tråkigt, men Fiona fick snabbt en ny boxgranne. En av mammas & pappas kor fick livmoderframfall och det gick bara att rädda lilla kalven, eller liten och liten han vägde 60 kg istället för 40 som de brukar göra... Han kan inte gå ordentligt än så han får inte vara med de andra kossorna riktigt än så han har fått flytta in i boxen brevid Fiona i det gamla stallet! Söt va?

3 månader kvar!!


Idag är det exakt tre månader tills Sushi ska föla och bebisen ser ut ungefär så här nu, denna beskrivning hör till bilden: Fostret intar en upprätt position. Manen och håret utmed ryggraden växer. Vikten har ökat till 16-19 kg.
Längden uppgår till 70-75cm
Så spånnande, hoppas att de tre sista månaderna går fort!!!


Nu ska jag hoppa i sängen, Fiona har blvit lite åtsidosatt denna vecka då jag har jobbat kväll efter skolan både igår och idag så det har inte funnits någon tid för körning. Igår fick jag jobba över så var hemma strax efter 22.30, då har en av mammas & pappas kor fått livmoderframfall och det va kaos. Det var mockat tll hästarna men inte mer så kom väl i säng vid tolv snåret, jag är alltså lagom seg nu haha. Jaja det är bara att gilla läget och tänka på lönen som rullar in sen ;)

Balkörning


Uppvärming!

Wrooom!

Avlastning!
Det gäller att vara finurlig!

Har vart på möten både igår och idag, ser fram emot ett väldigt roligt år med ungdomssektionen och hoppas på att körning kommer igång ordentligt

Sally gottar sig i hagen!


Gossisarna!


Småttingarna har vart ute på varsinn skrittur, Twist är uppe i det blå och Fiona är som en tickande bomb!
På söndag är det distriktmöte i körningen som jag ska iväg på, en hel del roliga punkter på dagordningen som jag ser fram emot

RSS 2.0