Fiona i ridhuset


Körde min syster och hennes häst till "deras" ridhus idag så passade på att ta med Fiona och tömköra henne. Ni får ursäkta min fancy outfit ;)

Hovlslagaren kommer i morgon fm så ska försöka fixa ett tömkörningsinlägg i morgon kväll!

No call

Hovslagaren har inte hört av sig som han sa så istället visar jag min nya hjälm!

Måste ju säga att jag gillar min nya högra bättre än den gamla ;) Den gamla har både tappat knoppen och blvit rejält solblekt. ULLARED 200 KR

gullig


Såhär söt kan man vara när man ska bli fotograferad, fölis försöker spela lite bad ass helt enkelt!

Oops

Sushi hade tappat en baksko när jag hämtade henne idag så blir inget tömkörningsinlägg, ni får istället se fölisen som växt till sig lite!

Visst är hon söt? Blev inte så många bra bilder då hon kom och tryckte upp hela huvudet i kameran mest ;)

Hej!

Fick ett önskemål om att skriva hur jag gör när jag tömkör så det dyker upp senare idag!
Var på Ullared igår och hittade äntligen ett stångbett med fasta ringar till Sushi. Damen är nämligen lite knepig och går och gnager på bettet när hon går i form. Jag tycker att det borde vara för att hon inte trivs med något men min tränare säger att det är en trivselgrej haha. Hon kommer i alla fall att nöta ner sina tänder om hon fortsätter så ja fick tips av veterinären att testa ett rakt bett.
Fick även med mig en ny ridhjälm hem vilket var väldigt välbehövligt, ni får se sen!

Wooop

Men hej! Var en vecka sen jag skrev något här, skamligt ju... Fiona har fått nya fina skor men vi kommer tyvärr inte tävla i KM i morgon, får satsa på maratonen senare i september sen. Har börjar komma igång lite smått med att tömköra Sushi och det går jätte bra! Hon är jätte duktig även om det är lite halvkonstigt att jag går bakom henne ;)

Söt hehe

VÄDRET

Det här vädret får mig att vilja spy, det har regnat konstant i flera timmar. Det är inte så att det duggar lite fint utan det är stort & fult regn, går ju inte göra något. Har skrubbat lite i stallet, haft Sushi på tork och sen täckat henne för första gången på hela sommaren. Hej hösten

Så mycket tankar, så lite tid

Har vart tyst här ett tag av lite olika anledningar, främst för att jag var på roadtrip från fredag tills tisdag kan man säga. Det är väldigt mycket tankar som rör sig inuti mig just nu som får mig att vilja vråla lite, skönt att man har fina & förstående vänner. Ska försöka fokusera lite mer på mig själv & mitt välbefinnande samt prioritera det som är viktigt för mig, behöver det. Såklart så har hästarna en stor del i det välbefinnandet! Skrittade ut en sväng på Sushi i skymmningen och det va det mysigaste jag gjort på länge. En glad häst, en varm rygg och en massa tankar som får leva fritt. Nu måste jag i alla fall sätta mig och strukturera upp en himla massa saker för att jag ska kunna känna lite lugn & ro samt för att hålla jobbiga tankar borta.LÄGG EN RÖST

Ni är super gulliga om ni lägger en röst här :D

Tävlar med denna bild

Nytt bete!


Massa nytt gott gräs!
Nu ska jag ut och köra lillskiten och evemtuellt skritta en sväng på Sushi. Sadeln ligger ute till salu då den inte ligger så bra längre, tråkigt... Ska få låna en sele av farfar så att jag kan tömköra henne tills jag hittar en ny i alla fall. Min syster kommer hem med sin häst från Anna Hassö nu i kväll, hon och en kompis har vart där i 1½ vecka ungefär och arbete, ska bli kul att se bilder!

Tävlingar


Tävla HÄR


Tävla HÄR


Tävla HÄR

Bebis!


Världens sötaste! Min duktiga syster har fotat & redigerat
Förövrigt så har fölisen ännu inte fått något namn 2 månader gammal, oops

Fler badbilder!


Badkruka!

De modiga!

Sushi tror att det finns vattenodjur!

Spännade kanot kommer glidandes!

På djupt vatten!

Badat!


Igår tog jag & Sushi vårt premiärdopp ihop (mitt första överhuvudtaget och kanske även hennes första). Det va verkligen super härligt! Först vågade hon inte gå i men när jag ledde i henne gick det bra och sen tog vi oss ut till de andra. I början blev hon rädd när det skvätte upp när hon gick så hon skuttade och farde med mig på som höll i mig för livet. Men det gick bra och sen skötte hon sig jätte bra :-) Mer bilder kommer!

RSS 2.0