Gårdagens ridpass

Blir en gårdagens igen!
Skrittade fram Sushi i paddocken, red och mötte Emelie & Brava så red vi hem hit igen och hoppade.
Gick väl sådär för min del, Emelie konstaterade att hon går kort med bakbena. Eller ja när jag galopperar henne och det känns som att hon sätter under sig så tar hon inte ut steget så mycket, sätter inte bakbena så mycket under sig. Vad gör man åt det? Antar att det är för att hon inte är lösgjord? Eller är det för att hon inte orkar bära sig ordentligt? Tänkte ju komma iväg och träna men nu är de uppehåll hela sommaren :(
Konstaterade även att jag hoppar som en kratta x) För lite eftergift, slappa skänlar, kut rygg, tar tillbaka för snabbt osv... Ajabaja, måste öva, öva & öva! Ska leta upp lite bra övningar att hoppa och verkligen se till att få bort dom fula ovanorna!! Har ni knasigheter för er när ni hoppar?


Det ser ut att va på rätt väg i alla fall va? (ska försöka fixa en film!)

Nu
rida ut med Emelie & Brava!

Kommentarer
Postat av: mikaela

Mina knasigheter när jag hoppar är att jag inte vågar komma in med fart och lägger mig i alldeles för mycket och vart det fel så släppte jag bara. ofta fick jag en nit och det var väll meningen när jag fegade ur. men sist blidde det fel. var på mitt andra fullblod, han hoppade ändå så gick vi omkull. ajabaja. men tur att han är bra orädd för han hoppade lika glatt efteråt.

2010-06-27 @ 22:03:42
URL: http://hallontuttar.blogg.se/
Postat av: mikaela

Hon ser väldigt glad och harmonisk ut. man brukar se hur hon mår kan se riktigt bibbig ut. Men jag blir alldeles varm av att se henne. fina bilder när ni hoppar också. :)

2010-06-27 @ 22:08:06
URL: http://hallontuttar.blogg.se/
Postat av: Katarina

Usch, har ingen aning om hur jag hoppar längre.. Var väl helt ok när jag tränade och tävlade lite mer regelbundet, men nu blir jag nervös bara jag ser hindret i skogen, haha.

2010-06-27 @ 22:16:43
URL: http://teaaftereight.blogg.se/
Postat av: fridan

hihih taack :) ullared är kul, ibland! om man bortser från aallt folk :D



osäkerheter och sånt i hoppning kommer växa fram med tiden och genom träning. jag gjorde allt sånt innan men min hopptränare hjälpte mig massor :) nu är min ovana att jag står upp för LÄNGE i sadeln :P jag sätter mig liksoma aldrig efter hindret hahha!

2010-06-28 @ 10:19:46
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: tack så mycket!



Jag hoppar så sällan (ska bli bättring nu med nya pållen dock) så jag har många ovanor, haha! Men det är bara att öva på! Tycker hon är väldigt fin, din Sushi :D

2010-06-28 @ 22:31:23
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja klart att du ska! :D

2010-06-29 @ 06:45:54
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda - Hästblogg

Haha ja, jag tittar ned på hindret när jag hoppar (trots att jag hoppar högt) vilket är en otroligt dålig vana eftersom att blicken styr något otroligt i all sorts ridning ;)

2010-07-16 @ 15:44:48
URL: http://matildaochcarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0