Uppdatering

Lite uppdatering eftersom det är så tyst här...

Sushi har tappat en sko men har gått med dom i åtta veckor nu så ska skos om, ska försöka få tag i hovis idag igen. Jag är lite tveksam till om jag ska rida henne mer i den sadeln hon har dock, den ligger inte helt hundra och de vore ju väldigt trist (& elakt) om hon får ont i ryggen lagom till jag ska köpa en ny. Har en som är intresserad av hennes sadel nu och kan verkligen bara hoppas på att den blir såld så fort som möjligt! Funderar på att börja tömköra henne i väntan på att jag har råd med en ny sadel, om det skulle funka med tömkörning men det borde nog inte vara något problem.

Fiona är ju inte igång men nu måste igångsättningen börja om vi ska tävla om cirka en månad! Blev inte av att jag anmälde mig igår då jag inte förstod mig på att lösa licensen på nytt, kanisgt system men ska maila dom nu. Men hon ser riktigt fin ut nu fast hon inte är igång, lagom hull (okej lite för mycket om man ska va petig), blank och fin päls och bara allämnt gullig.

Arnold skrittas fortfarande men har börjat med små inslag av trav, skulle försöka oss på lite dressyr igår... Han har i alla fall gått ner lite i vikt redan vilket känns toppen!

Venise (Aka Puppelina) körde jag på Axevall i lördags och ska dit i morgon igen. Damen börjar bli strak och ligga på så jag får träningsvärk i armarna, styrketränign vore kanske inte fel att börja med...

Kommentarer
Postat av: Lovisa

gulliga bilder! Hoppas du hittar en ny sadel snart >)

2010-07-20 @ 17:02:15
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Katarina

Sv. Jadu.. Vad säger man, riktig halvblodsmänniska som tävlar i hoppning? Gillar ju inte ens fullblod, stackaren! (;

2010-07-20 @ 20:26:57
URL: http://teaaftereight.blogg.se/
Postat av: fridan

vad är arnold för en? :o2010-07-20 @ 21:19:33
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

jaha :D vad roligt, de va en söt krabat. inte lika söt som fiona dock. hon är galet söt :D

2010-07-21 @ 11:50:03
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!Jo, vi har fått ordning på rockarden så vi kör honom några gånger i veckan och det börjar märkas för nu börjar magen så smått bli mindre... :)

Min stora är dock halt...tror han har sträckt sig...han var mycket fräschare idag än tidigare i veckan. Syntes ingenting i skritt idag och bara lite lite i trav efter en stund. :)

2010-07-21 @ 18:38:02
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästblogg

Sv; Jaa, det kändes väldigt surt :(

2010-07-21 @ 19:58:26
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästblogg

Sv; Tack så jättemycket (:

2010-07-21 @ 21:44:39
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästblogg

Sv; Jag håller med dig. Hästar ska få vara ute och röra på sig, inte stå i en box 24/7 :(

2010-07-21 @ 21:58:08
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hejsan!

Här är det jätte bra. sj då?Den sadeln är ifrån mig eller snarare från min ponnys gamla ägare. Jag har faktiskt inte en aning hur det ligger till med det men ska tala med min mor som säkert har koll. andvände den inte så ofta. endast en gång i veckan när jag tränade för instruktör i just dressyr. Men ska höra med henne.Hoppas Sushi mår bra och att ni har det roligt tillsammans. Många kramar till henne.2010-07-22 @ 04:06:54
URL: http://hallontuttar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0