Emma 14/3-10

Oj vad sen uppdatering det blev! Idag stod damen näst intill stilla vid förspänningen, gick bra i volterna och bra i halterna, lite otåligt men bra. Joggade en del idag med och hon sköter sig exemplariskt då.
I morgon kommer ägaren så ska vi avlägga ett körprov och så åker Emma hem, kommer bli tomt utan henne!Bakom EmmsanEmma och en hagkompis vid namn Dora, dom är ganska lika faktiskt! Färgmässigt alltså ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra (Emmas ägare)

Hej jenny!

Resan hem gick fint och hon mopsade åt min gamle valack redan när hon klev in i hagen (konstigt nog eftersom hon växt upp med honom).Tömkörde henne ca 25 minuter igår, mestadels på asfalt och hon reagerade inte ens när en buss bröta förbi i 70. Det var snarare jag som blev osäker och såg skräcksenarie framför mig. Vi gjorde 4 halter och räknade till 5 var gång, fjåmpade hon sig började vi om, så jag var nog en riktigt hemsk matte igår. Hon fick dock för sig mitt på vägen att bara vända om och gå åt andra hållet, och när jag korrigerade henne så blev hon lite förvirrad..Ska ta ut henne en stund idag också, ställa upp ett par koner som din far sa. Hon måste sträckt/rätat ut ryggen efter tiden hos dig, nu passar inget täcke, känns som om dom blivit förkorta i ryggen! :)

2010-03-17 @ 07:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0