Morr...

Våran hovis va här idag och fixade med några hästar så bad han kolla Sushis sadel också. Han sa att han tykte den låg bra, lite långt bak dock men den funkade tillsvidare. Nu är han ju ingen sadlepassare men har hållt på med halvblod länge så tror lite på han i alla fall. Men som sagt så ska vi ta oss till en sadelpassare snarast möjligt!

Red ut en sväng på damen, jag kände dock att jag va på dåligt humör och att inte tålamodet va på topp så skrittade bara på långa tyglar på en skogsväg. Hon blev dock lite knäpp tre gånger och skulle inte gå framåt utan bara jäklas och jag blev arg, vilket inte hjälper, så de va bara att sitta och andas lite och sen fortsätta lugnt och stilla. Våra grannar har en dum collie som har en förmåga att smyga på hästarna, kasta sig efter dom och skälla som fasen. Första gången jag råkade ut för de med Sushi och stackarn blev jätte rädd, blev ganska djupa spår i vägen efter hennes hopp... Blir så trött på dom som äger hunden, vi har sagt till dom några gånger, ska man ha hundar lösa så får man fasen ha pli på dom!!!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken fin bild =D

2010-08-12 @ 22:59:17
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: fridan

hihi tack :))



åh jag hade blviit tokig på ägarna till en sån hund! de kan ju bli farligt. tänk om hästen blir skrämd och råkar sparka hunden?!?

2010-08-13 @ 10:34:09
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: SOFIE

Fin! :)

2010-08-13 @ 14:14:43
URL: http://sofieslilla.blogg.se/
Postat av: Lamia - Hästsport

Tack :D

2010-08-13 @ 17:18:20
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: fridan

då får de väl skylla sig själva om deras hund blir sparkad! men ändå dåligt av dom, så respektlöst!! de verkar ju inte vara så rädda om sin hund dock...

2010-08-14 @ 09:50:58
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0