Här va det livat här va det glatt

Jag ser att det är några tappra som tittar in varje dag, lägg till mig på Bloglovin så slipper ni titta in i onödan!
Uppdateringen är inte utav världsklass men det går lite på sparlåga här. Skulle tävlat med Fiona igår men det började med att min groom fick förhinder, sen hann inte hovslagaren sko om henne pga en ryggskada och så hade jag glömt att hon skulle vaccineras i torsdags = tävlingskarantän på 7 dagar. Det va nog helt enkelt inte meningen att vi skulle tävla. Extra tråkigt med tanke på att det var den första deltävlingen i en precisionskup...

Inspiration och motivation är väl inte på topp även om det går bra med alla tre nu, det är så mycket annat som ska hinnas med också så allt blir lite halvdant istället för ordentligt gjort. I morgon ska jag och några kompisar iväg på en föreläsningskväll i Skövde, Volkswagen Riders Tour.

Volkswagen Riders Tour reser runt på cirka 45 platser i Sverige, från norr till söder.
Volkswagen Riders Tour på besök i Skövde (24:e okt), Lidköping (25:e okt), Göteborg (5:e nov), Trollhättan (7:e nov), Borås (14:e nov) och i Alingsås (15:nov)
Det blir en kväll som andas ridsport. Kvällarna är ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och Volkswagen. Det är Volkswagens lokala återförsäljare som öppnar dörrarna till sina lokaler för denna spännande
ridsportkväll.
Primiären gick den 3 oktober i Gävle, där det var över 110 personer som kom och lyssnade på spännande föreläsningar och besökte montrar hos b.la  Svenska Ridsportförbundet, Agria djurförsäkringar, KRAFFT, Ifor Williams Trailers, Trafikutbildningsalliansen (TUA) och ATG-Hästklinikerna.
Lättare tilltugg och dryck kommer att serveras. På plats hos återförsäljarna kommer du även att kunna titta, prova och beställa den efterfrågade supporterkollektionen från Svenska Ridsportförbundet. Tävlingar utlovas med fina priser så som  designade schabrak och biljetter till Stockholm International Horse Show i vinstpotten.
Föreläsare på de olika platserna är bl.a.
Magnus Österlund - Fälttävlan
Anette Christensson - Dressyr
Victoria Carlerbäck - Fälttävlan
Sandra Carlsson - Hoppning


Så i morgon så kommer det förhoppningsvis bli en massa inspiraion och motivation, det ser vi fram emot! Någon mer som ska på detta?


Kommentarer
Postat av: Katarina

Låter skoj! Hur blev det förresten, är Sushi dräktig eller inte? :)

2011-10-23 @ 20:56:37
URL: http://teaaftereight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0