Hej & hå!

Idag såg Sushis ben bättre ut (hon hade ett sår som hade gått upp så bakbenet hade svullnat men med lite pencilinsalva så har det gått ner) så vi gav oss ut på en tur. Skrittade hela tiden idag med tanke på benet men var inne och klättrade en bra stund i skogsbackar. Perfekt med både offroad och klättring, jag hoppade av efter ett tag så att hon fick arbeta med musklerna helt obehindrat.

Sen när vi kom ut från backarna så blev det lite liv i damen, hon var övertygad om att alla stenar skulle sluka henne. Sen kom det en ful jersey kossa (ni vet en sån där beige typ, denna hade helt vridet huvud och var apful) lunkades i en hage och hör & häpna, Sushi blev rädd! Händer nästan aldrig att hon blir skrämd så att hon vill dra men den här kossan var tydligen inte att leka med. Vi kom förbi sen i alla fall även om hon trippade fram hihi

Var ute och joggade Fiona en stund också, hennes mage är giganstisk... Men som det ser ut nu så har vi ju två månader på oss innan första tävlingen så det är ju piano!

Busade med tokarna i hagen, följa Jenny stod på schemat!


Kommentarer
Postat av: fridan

härliga bilder! och skönt att benet är bättre. sår är jobbiga ibland :/



sv: hihihi kan inte avslöja ännu.. :)

2011-05-30 @ 22:19:04
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0