Tjockskalle

Åh vilket underbart väder de har vart idag!!! Har hunnit med ganska mycket med hästarna, Axevalla halva dagen, Arnold, klippa nästan hela paddocken & mocka den, mocka i stallet, rida mm. Och lilla Fiona har stannat i hagen hela 2 dagar ;)
Dagens ridtur började med en rejäl backsträcka... Kom väl kanske 5-600 m hemifrån innan de slog tvärstopp med cirka 300 m kvar till bron över kanlen. Sushi blir helgrinig och vägrar gå framåt mer, vänder, småstegrar och har sig. Så det slutade helt enkelt med att jag fick backa henne dom cirka 300 metrarna!!!!!!! Men vi kom i alla fall över bron och tillbaka och begav oss mot hagen för lite smått dressyrarbete. Jobbade på lite halvlånga tyglar i skritt & trav, hon söker sig neråt väldigt fint men utan nått vidare undertramp. Men står i alla fall som reserv för dressyrtränaren i klubben så förhoppningsvis blir de lite träningar i höst. Tänkte kolla om de finns nån plats kvar för allroundtränaren och träna liet för henne kanske. Vad ska ni träna i höst?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ja de var mina favoriter också ;)

2010-08-11 @ 07:26:03
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: MLI

sv; ja det var riktigt roligt också :), är väldigt nöjd :)

2010-08-11 @ 13:29:00
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Katarina

Sv. Jo, det är ju så.. Hoppas verkligen att jag hittar någon häst att rida i Uppsala bara, annars kommer det bli jobbigt.. :p



Förresten är det där med att backa typiskt fullblod! De bara backar, och backar.. :p

2010-08-11 @ 13:57:44
URL: http://teaaftereight.blogg.se/
Postat av: fridan

tack :D



haha, busfiona!!! rymmardrottning :D



vi kommer ha fast plats för dressyrtränare 1 gång i månaden. sedan kommer vi träna lite däremllan för en annan dressyrtränare :) och så hoppas jag komma igång och hoppträna lite igen!

2010-08-11 @ 18:19:47
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Jenny

Om jag nu kan få min häst okej igen så hoppas jag att vi ska kunna träna till hösten, och mitt mål har och är fortfarande tills jag vet något annat att tävla en lokal dressyrtävling i november.

2010-08-11 @ 21:48:59
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0