Wie 1 meter med Dodde :D

Idag kom Emelie hit med Bell så byggde vi lite hinder och hoppade.

Gjorde fyra cavalettibommar med ett litet hinder bakom, ställde upp en rad med dunkar. Det gick jätte bra fast Dodde blev lite för ivrig emellanåt när han visste att det stod ett  litet hinder bakom ;)


Sen satte vi upp ett titthinder, eller ja hästarna tyckte det. fast Bell hoppar ju men jag & Dodde fick x antal stopp, fast det beror ju till stor del på mig. Vi kom över bra tillslut i alla fall :) Det första i bilden är titt hindret, det bakersta var dock inte så högt då utan bara ett litet på kanske 60.


Sen kom vi över en meter med ett jätte fint hopp :) Han bjöd ordentligt när det blev lite höjd och skuttade över jätte fint! Brallade även lite efter hindret och de gör han bara när det är extra skoj ;) Haha blir ju sugen på att hoppträna nu också men får nog prioritera dressyren i första hand, men en dag så :)


Emelie hoppad typ 115 med Bell eller något och han kommer över superlätt, en liten hoppkanon den där ponnyn :) Hindren ser jätte rangliga ut men man tar vad man har och de funkar fin fint ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0